среда, 20. јануар 2016.MOJ DOM- MOJA KANCELARIJA
Da li sam dobro čula, tražiš posao? Ne trebaš tražiti više. Ovo je ozbiljan, siguran i dugoročan posao. Posao je bez obaveznih ulaganja i dodatnih članarina. Posao se gradi s vremenom, a time se i povećava zarada koja se redovno isplaćuje svaki mesec.Strong Future International je marketinška firma koja je počela sa radom 1998. Ova firma uspešno posluje već punih 18 godina i jedna je od najuspešnijih i najsigurnijih kompanija ovog tipa na svetu. SFI je bronzani član organizacije Better Business Bureau (BBB) i registrovana je pod Dun and Bradstreet. Ovo je garant kredibiliteta i uspeha kompanije koja posluje veoma uspešno veoma dug vremenski period.

 


 Mi znamo kako, a mozete i Vi tako! Uporan rad i malo vestina na racunaru, isplatice se.
Registracija u SFI program je apsolutno BESPLATNA. Nema nikakvih skrivenih troskova niti obaveze nekakvog naknadnog plaćanja! Ovaj posao se radi svaki dan i samo ozbiljni mogu da uspeju u ovom poslu. Internet biznis se siri. Obezbedite svoje mesto na netu, pokrenite svoj biznis.
Za ovaj posao potrebno je da:
 1. ste punoletni
 2. da imate racunar 
 3. da imate svoju internet vezu
 4. da znate malo engleskog i rada na racunaru
 5. da ste uporni, radite svakog dana, kreativni i posveceni poslu.
 6. spremite svoju poslovnu sliku za profil i poslovni FB profil
 7. NapomenaRegistrujte se GMAIL adresom, ako je nemate otvorite je, besplatno je, a služiće vam za posao.

Uputstvo za registraciju:

Kad se prijavite na sajt, kontaktirajte me preko e-maila i FB za dalja uputstva za rad • U ovom poslu Vi ste svoj šef, Vi određujete tempo rada i nikome se ne morate pravdati. 
 • Može Vam biti dodatni posao ili jedini životni prihod.
 • Sami organizujete vreme kad čete raditi.
 • Nema limita zarade


Dobit ćete konkretne upute i alat za rad, korak po korak, pri čemu Vas se postepeno upoznaje sa poslom kojim ćete se baviti.

Imat ćete pristup našoj facebook grupi za podršku i pomoć, gde pored velikog broja datoteka imate kontakt sa ljudima koji rade više godina i koji su se potpuno ostvarili na ovaj način. U bilo kojem trenutku, svi će Vam pomoći, jer zajedničkom saradnjom dolazimo do uspjeha.

Dodajte me na FB:

pošaljite mi poruku na  
 yoksi2000@gmail.comНема коментара: